Στο άκαρπο 0-0 έμειναν τα πρωτοπόρα Καμένα Βούρλα κόντρα στον αξιόμαχο Δαφνησιακό Αρκίτσας, στο γήπεδο του Μώλου, για την 18η Αγωνιστική του 1ου ομίλου στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας.
Το παιχνίδι από την αρχή ήταν δυνατό, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις από τις δύο ομάδες να πετύχουν ένα τέρμα, όμως δεν το κατάφεραν αμφότεροι.

Τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, είχε η τυπικά γηπεδούχος ομάδα των Καμένων Βούρλων, όταν στο 16ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Λάτο, όμως στην εκτέλεση του Πάνου η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν και έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, με τα Καμένα Βούρλα να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν κάτι αξιόλογο.

Στον αντίποδα ο Δαφνησιακός, προσπάθησε με τη σειρά του να βγει στην κόντρα και να απειλήσει, όμως δεν πέτυχε κάτι, παρά τις φάσεις που έκανε.

Αποκορύφωμα για τις δύο ομάδες ήταν στα τελευταία λεπτά, όταν ο Λαζάρου στο 85' και ο Λάτος στο 88',  δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για λογαριασμό της ομάδας του ο καθένας και παρέμεινε το στείρο 0-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Καμένα Βούρλα (Δ. Ασημάκης)
Τρίγκας, Ταμπακολόγος, Καλπάκης, Τσαπάρας, Μπαρμπάτσης,
Πάνος (29' Γρίβας Γ), Χριστοδούλου, Μουτσουρούφης, Τσάρας (69' Πλάκας), Λάτος, Καλαϊτζής (75' Γρίβας Ν).

Δαφνησιακός Αρκίτσας
Πανουργιάς, Νουράι (65' Κατσίφας), Σταμούλης, Λέντας, Σκρέτης,
Παυλιώτης, Βέλλος (89' Μπάλας), Μαυροειδής, Λαζάρου, Μπαρμπούνης (84' Παπαϊωάννου), Καραπέτσας (90' Κόλα).


Φωτορεπορτάζ