Στο Περιστέρι ο ΟΦΗ δίνει κρισιμότατο αγώνα για την τελική του κατάταξη, θέλοντας να αποφύγει την 13η θέση που βρίσκεται τώρα, αλλά και αν δεν καταφέρει να την αποφύγει, να μην την χάσει.

Ο ΟΦΗ θα πέσει 14ος μόνο αν χάσει από τον Ατρόμητο και ο ΠΑΣ Γιάννινα νικήσει τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα για να βγει 12ος, ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη και να μη νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης τον Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ επισκέπτεται το Περιστέρι για 10η φορά στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας χάσει τις επτά, ενώ έχει μια ισοπαλία το 2006 και μια νίκη. Η νίκη είναι στην πρώτη επίσκεψη στην ιστορία του στις 13 Μαρτίου 1977, 1-0 με κεφαλιά του Παμπουλή στο 67'.

Γενικά στα μεταξύ τους παιχνίδια τα "διπλά" δεν συνηθίζονται, καθώς Ατρόμητος και ΟΦΗ παίζουν για 20η φορά και έχουν μόλις από μια νίκη εκτός έδρας.

Ο Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει την 4η θέση, αλλά αν νικήσει και δεν νικήσει η ΑΕΚ στη Λιβαδειά, μπορεί να ανέβει ακόμα και στην 3η θέση. Έχει νικήσει στα τρία τελευταία του παιχνίδια, αφού είχε χάσει τα τρία αμέσως προηγούμενα. Πάντως ακόμα και με νίκη, δεν μπορεί να φτάσει τους 56 περσινούς βαθμούς, όταν τερμάτισε τέταρτος.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ξεχωριστή επιτυχία στην ιστορία του, να έχει στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει 19 γκολ και για να χάσει την πρωτιά πρέπει να βάλει στο τελευταίο παιχνίδι πέντε γκολ ο Πόνσε ή οκτώ ο Φορτούνης!

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 8
Ισοπαλίες: 5
Νίκες ΟΦΗ: 6

Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο
Νίκες Ατρομήτου: 7
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΟΦΗ: 1

Στον πρώτο γύρο
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019
ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1
(37' σουτ Νέιρα - 33' σουτ Κουλούρης)