Τη νίκη, που θα τον πάει στους 33 βαθμούς θέλει ο Αστέρας Τρίπολης στο σπίτι του επί του Πανιωνίου.

Και μπορεί να έχει να χαρεί τη νίκη πάνω από δύο μήνες, 3 Μαρτίου η τελευταία με 3-0 επί του Παναιτωλικού, όμως ο Αστέρας με τις πέντε ισοπαλίες σε έξι αγώνες, έμεινε ζωντανός.

Ο Αστέρας με το κακό του ξεκίνημα και τον επίσης κακό δεύτερο γύρο, με δύο μόλις νίκες, κάνει μια από τις πιο αδύναμες σεζόν στην 12χρονη παρουσία του στην κατηγορία. Στην έδρα του έχει μια μόλις νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια - τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα άλλα.

Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί στην Τρίπολη με πολύ καλή ψυχολογία από τις τρεις διαδοχικές νίκες του, αλλά και χωρίς βαθμολογικές βλέψεις καθώς λογικά έκτος θα παραμείνει, εκτός από την περίπτωση που νικήσει ο Παναιτωλικός, οπότε θα χάσει μια θέση.

Ο Πανιώνιος έφυγε αήττητος από την Τρίπολη στα δύο τελευταία παιχνίδια του, με ισοπαλία τον Γενάρη του 2017 και νίκη τον Οκτώβρη του ίδιου έτους. Ωστόσο αμέσως πριν είχε χάσει επτά διαδοχικά. Τώρα ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία μεταξύ τους, ανεξάρτητα έδρας. Τελευταίο του τρίποντο στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, όταν είχε νικήσει με 2-1 (10' σουτ Γιάννου, 12' σουτ Δημούτσος - 27' αυτογκολ Γκοϊάν).

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 9
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Πανιωνίου: 10

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 8
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Πανιωνίου: 2

Στον πρώτο γύρο
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019
Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 1-0
(37' σουτ Ντουρμισάι)