Τρεις νέοι ποδοσφαιριστές ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας από το Ρεγγίνι, όπου είχε και μία επιστροφή αλλά και τέσσερις ανανεώσεις.

Οι Κωνσταντίνος Χουλιάρας (κεντρικός αμυντικός), Κωνσταντίνος Κουκοφίκης (αμυντικό χαφ) και Ευάγγελος Κουρκουλιώτης (τερματοφύλακας) θα φορούν από τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα της ομάδα του Ρεγγινίου.

Επίσης, στην ομάδα επέστρεψε και ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, Αθανάσιος Κωστάκος, ενώ ανανέωσαν  οι Ευστάθιος Μπερτάνος, Ζαχαρίας Μπερτάνος, Νίκος Κεχαγιάς και Κώστας Κωστάκος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο σύλλογος μας ήρθε σε συμφωνία με τρεις έμπειρους ποδοσφαιστές για την νέα σαιζόν. Τον αμυντικό Κωνσταντίνο Χουλιάρα, τον αμυντικό μέσο Κωνσταντίνο Κουκοφίκη και τον τερματοφύλακα Ευάγγελο Κουρκουλιώτη.

Επανήλθε στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια στην Κ 17 του ΠΑΣ Λαμία, ο μέσο επιθετικός Αθανάσιος Κωστάκος.

Κατόπιν εισήγησης του προπονητή της ομάδας μας παρέμειναν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, Ευστάθιος Μπερτάνος (αμυντικός), ο Ζαχαρίας Μπερτάνος (επιθετικός μέσος), ο Νικόλαος Κεχαγιάς (επιθετικός) καθώς και ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Κωστάκος που μαζί με τον Βαγγέλη Κουρκουλιώτη θα αποτελούν εγγύηση για την εστία μας. 

Το Δ. Σ του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας."