Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Λαμία από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League στο Β' όμιλο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά από την αρχή στο παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό.
Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι προσπάθησαν ανορθόδοξα να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς και επέβαλλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, οι του Παναιτωλικού πίεσαν ακόμη πιο ψηλά, δημιούργησαν φάσεις και πέτυχαν ένα τέρμα που ακυρώθηκε μετά από συνεννόηση διαιτητή και Β' Βοηθού, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν πέναλτι που μετέτρεψαν σε γκολ.
Την απάντηση σε όλα αυτά από τη Λαμία, ήταν η μοναδική σημαντική φάση πριν την εκπνοή, όπου σπαταλήθηκε ένα τετ-α-τετ.

Τέλος να τονίσουμε πως τερματοφύλακας της Λαμίας, ήταν αυτός που κράτησε το σκορ χαμηλά και δεν πήρε διαστάσεις, μιας και οι αποκρούσεις του ήταν άκρως σωτήριες για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ
3' 0-1, με λόμπα σε άδεια εστία από επαναφορά, μετά από πλασέ του ίδιου που είχε αποκρούσει ο Τρόπουλος. 
40' Σουτ του Αναγνωστόπουλου η μπάλα άουτ.
42' Ατομική ενέργεια του Kibja, το πλασέ άστοχο.

Β' ΜΕΡΟΣ
48' Ατομική ενέργεια του Σορόβου, στο τετ--τετ θα διώξει σωτήρια ο Τρόπουλος.
54' Σουτ του Βασίλα από το ύψος της περιοχής, θα πέσει και θα διώξει δύσκολα ο Τρόπουλος στη δεξιά του γωνία.
56' Δυνατό σουτ του Βασίλα, ο Τρόπουλος θα σηκωθεί και θα διώξει με υπερένταση ο Τρόπουλος.
74' Ατομική ενέργεια του Παπανικολόπουλου, το σουτ θα αποκρούσει προσωρινά ο Τρόπουλος, στην επαναφορά θα πλασάρει εύστοχα ο επερχόμενος Τρομπούκης, το γκολ όμως θα ακυρωθεί με υπόδειξη της Β' Βοηθού.
81' Ατομική ενέργεια του Δήμου, θα μπει μέσα στην περιοχή και θα ανατραπεί από τους αμυντικούς, πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής.
82'  0-2, με εκτέλεση πέναλτι του Τρομπούκη.
88' Ατομική ενέργεια του Τρούμπουλου από αριστερά, στο τετ-α-τετ θα διώξει ο Ραγιάς με τα πόδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κ17 ΠΑΣ Λαμία(Δ. Σταυρογιάννης)
Τρόπουλος, Λόζος, Καντάς, Σεντής, Καρβούνης, Μπαγινέτας (62΄Αρβανίτης), Kibja, Σύρμος (70΄ Λαμπρόπουλος), Χύσκα, Τρούμπουλος, Αναγνωστόπουλος (82΄ Σταθόπουλος).

Κ17 Παναιτωλικός (Δ. Θεοδοσίου)
Ραγιάς, Βασιλας, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Ζαβέρδας, Δήμος, Παπανικόπουλος (85΄ Νικολάου), Σορόβος, Τρομπούκης (83΄ Μπαρμπαγιάννης), Νταβανος (61΄ Βλαχόπουλος), Κρανιώτης (85΄ Ταράσης).

Φωτορεπορτάζ