Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας στο γήπεδο των Ευρυτάνων ο τοπικός Ευρυτανικός το απόγευμα της Κυριακής 27/10 φιλοξένησε την Θύελλα Ροδωνιάς με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1.

Σ' ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το τρίποντο με τα δύο τέρματα που σημείωσαν στο Α΄μέρος, αλλά με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν χωρίς να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.
 Στο Α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με δύο τέρματα. Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με το ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν πολύ, μείωσαν νωρίς σε 2-1, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε αμυντικό ρόλο, αλλά παρά τις ευκαιρίες που είχαν δεν μπόρεσαν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας να πάρουν στο τέλος.

Φιλμ του αγώνα:

5΄φάουλ καλοχτυπημένο από τον Κίτσο για τη Ροδωνιά, ο Βρούβας έπιασε τη κοντινή κεφαλιά, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ!Στο 10΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όταν ο Βασιλείου από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Μαγκλάρας με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. 
Στο 15΄ δυνατό σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. 
Στο 27΄ άκυρώθηκε ένα υπέροχο τέρμα σε δημιουργία και εκτέλεση για τη Ροδωνιά, αλλά ο σκόρερ Ντζιαβίδας Γιάννης θεωρήθηκε πως ήταν σε  θέση οφσάιντ. 
Στο 39΄ο Ζαγγανάς Η. δεν μπόρεσε να κοντρολάρει και πρόλαβε ο Καρκαβίλας. 
Και στο 45+ μετά το κόρνερ του Χειλά, ο Καρπέτας από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο Β΄μέρος με το ξεκίνημα, οι παίκτες του Ευρυτανικού είχαν δοκάρι με τον Βασιλείου. 
Στο 50΄κόρνερ με τον Αλεξανδρή, κεφαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 52΄ο Κότσαλης για τους φιλοξενούμενους, θα πιάσει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Καρκαβίλα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας ένα υπέροχο τέρμα και μείωσε σε 2-1.
Στο 61΄ο Βρούβας θα χάσει ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν πήρε την απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ ήταν χλιαρό και απέκρουσε ο Καρκαβίλας. 
Νέα ευκαιρία για τη Ροδωνιά, με τον Παπαβασιλείου αυτή τη φορά, όταν στο 65΄θα δεχθεί την πάσα και μέσα από την περιοχή θα κάνει το συρτό σουτ, αλλά πάνω στον τερματοφύλακα! 
Στο 70΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα «βρει» τον Σκαρή μέσα στην περιοχή του Ευρυτανικού, αυτός θα πιάσει την κεφαλιά πάσα και ο Βρούβας θα σουτάρει πολύ ψηλά, χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία. 
Οι παίκτες του Ευρυτανικού θα απειλήσουν στο 80΄με τον Βασιλείου,ο οποίος επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Γραββάνη.

Διαιτητής της συνάντησης ο Παπακωνσταντίνου Ν., με βοηθούς τους Μαστρογιάννη Ι., και Μάκκα Δημ.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ: (Νερολής Γ.): Καρκαβίλας,Γκούρλιας (63΄Τσιγαρίδας), Σκόνδρας, Καρπέτας, Ματίκας, Νερολής (85΄Δεληστάθης), Λασπιάς, Μούτσελος, Χειλάς, Μαγκλάρας, Βασιλείου

"ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Π. Παλιούρας): Γραββάνης, Κίτσος, Αλεξανδρής, Γαρουφαλής, Κόκκοτας, Κότσαλης, Βρούβας (63΄Ζαγγανάς Ν), Ζαγγανάς Η., (52΄Γκούλτας), Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Παπαβασιλείου (75΄Βλάχος).