Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «FM 1», ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, είπε πως παρατηρήθηκε πρώτη φορά τόσο μεγάλη ανωμαλία στις αποδόσεις αναμέτρησης της ομάδας στο στοίχημα και έκανε αναφορά στην απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου αλλά και στον Αντέτζο, που έδειξε όπως είπε πόσο άντρας είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν χωράγαμε και οι δύο μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ένας από τους δύο έπρεπε να φύγει. Δεν μπορώ να μιλήσω με αποδείξεις για τίποτα, αλλά γνωρίζω πως τα στοιχηματικά δύο μέρες το είχαν ξεσκίσει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα παρακαλέσω τον Εισαγγελέα να ανοίξει και να δούμε ποιοι το έπαιξαν και τι το έπαιξαν. Είχαν κάνει τον Πανιώνιο Μπαρτσελόνα και τη Λαμία… Άνω Ραχούλα. Είναι η πρώτη φορά που για τη Λαμία υπάρχει στο στοίχημα τόσο μεγάλη “ανωμαλία”. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι κάποιος το ήξερε».

Για την απομάκρυνση του Μάντζιου:
«Τελειώνοντας το παιχνίδι δεν πήγε στη συνέντευξη. Εγώ περίμενα να έρθει να μου πει γιατί πήγε στραβά το παιχνίδι. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, είχε τα κλειδιά της ομάδας. Δεν μπορώ να πω ότι όφειλε να μου μιλήσει. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι πως είχε κάνει κάποιες δηλώσεις πως ο Πανιώνιος είναι το σπίτι του. Αυτό δεν μπορεί να το λέει δημόσια ένας προπονητής. Σπίτι του είναι η ομάδα στην οποία δουλεύει και δεν ήταν κατάλληλος και ο χρόνος που το είπε. Δεν έχω τίποτα με τον Πανιώνιο βέβαια».

Για τα διαδικαστικά με Μάντζιο:
«Από όσο γνωρίζω ο κ. Μάντζιος εξοφλήθηκε μέχρι και το τέλος της σεζόν. Μετά το ματς με τον Πανιώνιο θα καθόμασταν να ανανεώσουμε, εφόσον συγκλίναν οι απόψεις μας σε κάποια θέματα. Περιμέναμε απλά να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και τυπικά».

Για τα περίεργα δημοσιεύματα:
«Είναι ένα site από την Αθήνα που με κάνει και ντρέπομαι με αυτά που γράφει. Ασχολείται πάρα πολύ με τη Λαμία, σαν να τους έχει κάνει κάτι η ομάδα. Έχουν μάλλον πολλά απωθημένα, επειδή η Λαμία αγωνίζεται στη Super League. Γράφουν για προπονητές και τους βρίζουν, μετά τους κάνουν… θεούς. Τώρα έγραψαν πως είχα προμελετήσει πως θα πάει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι ένας δημοσιογράφος Τσιράκης. Είναι όνομα και πράγμα. Τον κερνάνε καμία τυρόπιτα και γράφει. Για μία τυρόπιτα, όπως το λέω»!

Για το Βόλο:
«Όπως πήγαμε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση αυτό με τον Πανιώνιο, θα το πολεμήσουμε στα ίσα. Αυτό το παιχνίδι με έχει κρατήσει τρεις μέρες άυπνο και έχω κι άλλα προβλήματα που δεν αξίζει τον κόπο στην τελική».

Για το μέλλον:
«Το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι αυτό που είναι. Να τελειώσει η χρονιά και θα τα δούμε. Κάποιοι παίκτες έτσι κι αλλιώς έχουν συμβόλαιο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να συνεχίσουν. Όλα κυλάνε ομάλα, αλλά υπάρχει μια θλίψη μέσα στην ομάδα από αυτό που έγινε. Είναι πεσμένη η ψυχολογια μας. Εμείς πάντως είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίκτες. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε περικοπές δαπανών για να επιβιώσουμε. Μια ομάδα επιπέδου Super League έχει τεράστιο κόστος και χωρίς φιλάθλους δεν βγαίνουμε πέρα».

Για την κίνηση του Αντέτζο να ζητήσει συγγνώμη:
«Αυτό έπρεπε να το είχαν κάνει άλλοι πιο υπεύθυνοι αλλά προτίμησαν να σιωπήσουν ή να φύγουν. Τουλάχιστον ο Αντέτζο έδειξε πόσο άντρας είναι, έχει έντερα και συναίσθηση αυτοκριτικής».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr