Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα του Σαββάτου 17/10 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ο τοπικός Άρης αντιμετώπισε την Προοδευτική Λάρυμνας από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-5.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 1΄ ο Τσιάμης κάνοντας το 0-1 για την Λάρυμνα,το 1-1 ήρθε στο 14΄ με τον Πρίφτη για τους γηπεδούχους, το 1-2 σημείωσε ο Πέππας στο 18΄ και το 1-3 πέτυχε στο 20΄ ο Δάρρας, το 1-4 ο έκανε  Λουκάς στο 39΄ και το τελικό 1-5 σημείωσε στο 87΄ ο Δάρρας.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η θέση μαζί με άλλες δύο ομάδες με 6 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς τους Κουιμτζή και Αναγνώστου Ι.   


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ (Μπαμπάνης Λάμπρος): Κουρκουλιώτης, Φιλίπι, Πλούμπη, Καλπάκης, Ανδριώτης, Σιδέρης (61΄ Ψαθάς), Τετριμέλης, Κουκοφίκης, Πρίφτης (64΄ Τσιακατάρας), Τσιαπραΐλης, Καλογιάννης.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Σαλαπάτας Δημήτριος): Κατσιμήτρος, Λουκάς, Λαΐτσας (81΄ Κηρολίβανος Σ.), Νικολόπουλος, Κηρολίβανος Κ., Δάρρας, Τσιάμης (60΄ Νίκας), Ζιάκας (81΄ Σταματάκης), Thimi (66΄ Ντελής), Πέππας, Prifti (81΄ Κοτρώτσος).